Online Confiture Bestellen.

Op dit moment leveren wij wegens drukte geen jam aan particulieren.

De verrukkelijke Confituren worden geleverd in beeldschone potjes van 314 ml. Deze worden elegant verpakt in een chique zwart tasje met lepeltje en trendy versiering. Echt een cadeautje voor Uzelf of een ander.

Voor grotere hoeveelheden kunt U uiteraard contact opnemen met de Jam-Madame. Vandaag besteld voor 16:00, binnen 2 werkdagen verzonden.

Aardbeien-Rozenjam met Italiaanse Basilicum

Een verrassende aardbeienjam met rozen-extract en verse basilicum

Een verrassende confituur om helemaal gelukkig van te worden. De geur van deze aardbeienjam met rozen alleen al is parfum, de smaak ongekend. De toevoeging van een vleugje verse basilicum maakt deze aardbeien-rozen jam onweerstaanbaar!

Appeltaartjam

Jam-Madame’s Appeltaartjam, dé succes jam om je vingers bij af te likken

Ongelooflijk lekkere jam met liefde gemaakt van zelf geplukte appeltjes uit eigen boomgaard. Verse kaneelstokjes, in de brandewijn gewelde rozijntjes, de beste vanille en liefde maken deze heerlijke appeltaartjam zo verrukkelijk dat deze het boterhammetje vaak niet haalt en zo opgelepeld wordt mmm…

Frambozenjam
Le Grand Dejeuner

Legendarische, onnavolgbare Frambozenjam speciaal voor Ontbijtservice Le Grand Dejeuner en Ontbijtservice Noorderland

Met deze pure, intense Frambozenjam is het allemaal begonnen! Voor luxe Ontbijtservice Le Grand Dejeuner werd deze klasse jam ontwikkeld en leverde oneindig veel complimenten en reacties op. Ook de vraag voor potjes voor de losse verkoop hield niet op. De Geur van deze Frambozenjam alleen al is onweerstaanbaar, de smaak explosief!

Perenjam met Tonkabonen

Onze meest exclusieve Perenjam met de verboden vrucht, de Tonkaboon. Verse Peren vermengd met de onbeschrijfelijke smaak en verrukkelijk hypnotiserende geur van de Tonkaboon. Deze zwoele Perenjam is een smaak ervaring om nooit meer te vergeten. Echte Haute Confiture!

Perzikjam met
Sinaasappel en Saffraan

Een zalige, fruitige Perzik-Sinaasappeljam met Spaanse Saffraan uit Valencia

Deze warme, intense Perzikjam met Sinaasappel en de subtiele smaak van de Saffraan draadjes is zonder twijfel de zon in een potje gevangen. Door het verse fruit in deze perzik confiture waant u zich zomaar in het warme zuiden.

Bosvruchtenjam met
Fraise de Bois Likeur

Een unieke, fruitige Bosvruchten jam met de smaak van wilde Aardbeitjes, zoete kruiden en gekonfijt fruit door een drupje Fraise de Bois Likeur. Puur jam genot in een pot!